آشنایی با گرین وافل

مجتمع تولیدی صنعتی a.s

آشنایی با گرین وافل

۷ بازديد
 مونتاژ کردن قالب:
قالب ها با استفاده از پیچ و مهره تا اندازه دلخواه قابل مونتاژ است و با توجه به طراحی سقف می توان قالب را به صورت دال یک یا دوطرفه مونتاژ کرد. مونتاژ کردن قالب ها در ابتدای پروژه و برای سقف اول انجام می گیرد و در طول پروژه معمولا نیازی به باز کردن پیچ و مهره ها نمی باشد.

 



 روشهای زیرسازی سقف:
زیر سازی این نوع سقف تقریبا شبیه سقف های تیرچه بلوک بوده و می توان با لوازم معمول موجود در کارگاههای ساختمانی از قبیل: چوب و چهار تراش، قوطی فلزی، لوله داربست و لوازم مشابه دیگر استفاده کرد. زیر سازی به این صورت است که ابتدا در جهت عمود بر تیرچه ها، قوطی،یا لوله داربست و یا چهارتراش با فاصله مناسب قرارداده می شود ، سپس جک های مخصوص سقف در زیر آن قرار می گیرد و خیز منفی لازم طبق آیین نامه اعمال می گردد.

 

     

 

     

 چیدمان قالب:
پس از زیرسازی، با توجه به نقشه ها قالب های از قبل مونتاژ شده در کنار یکدیگر قرار می گیرند. 

قالب سقف "گرین وافل" در انواع اسکلت های بتنی و فلزی قابل استفاده است، همچنین می توان با تغییر نحوه مونتاژ قالب، سقف را به صورت دال یک یا دوطرفه اجرا کرد. نکته ایی که لازم است عنوان شود این است که قالب ها با توجه به دهانه های مختلف یک بار به وسیله پیچ و مهره تا سایز مورد نظر مونتاژ می گردد و در انتهای قالب، قطعه ایی به صورت درپوش بسته می شود، و در زمان جدا سازی قالب یا حمل آن دیگر نیاز به باز کردن پیچ و مهره ها نمی باشد و در ادامه کار قالب به صورت یک پارچه در طول های مختلف قابل حمل است.

در این روش جان تیرچه ها و تای بیم(شناژ مخفی) ها به صورت دقیق اجرا می گردد و دیگر نگرانی از کنترل جان در این سقف وجود ندارد. همچنین به دلیل استحکام قالب، عبور و مرور بر روی آن به آسانی انجام میگیرد. این قالب جهت جداسازی نیاز به چرب کردن ندارد و به دلیل جنس آن می توان تا زمان باز کردن قالب از عمل آوری بتن اطمینان حاصل کرد.

 

    

 

    

 اجرای دال دوطرفه

 میلگرد گذاری:
به دلیل طراحی خاص قالب، تیرچه به صورت درجا اجرا می گردد. با این روش تمامی مشکلات ساخت تیرچه و حمل آن نیز حذف می­شود. با توجه به عدم محدودیت در طراحی تیرچه، با این روش می توان تیرچه های دوبل را حذف کرد که این امر سبب می­شود به دلیل کاهش وزن بتن، وزن سقف تا 70کیلوگرم بر متر مربع کاهش یابد.

درصورت نیاز به افزایش جان تیرچه به هر مقدار(مثلا 12سانتی متر) در سقف وافل می­توان اعمال کرد که این امر به سبک سازی سازه کمک زیادی خواهد کرد.

از محاسن دیگر اجرای تیرچه درجا، عدم نیاز به جابجایی خاموت در تیرهای اصلی هنگام بستن آرماتور تیرچه است. در اجرای تیرچه درجا پیوستگی بتن و صلبیت سقف به خوبی رعایت می­گردد که این امر موجب کاهش لرزش سقف در زمان بهره برداری می­گردد. همچنین می توان نظارت و کنترل دقیق بر سایز آرماتور و آرایش آن تا زمان قبل از بتن ریزی انجام گیرد.

پس از قرار دادن میلگرد تیرچه ها و تقویتی مورد نیاز، میلگرد حرارتی نیز اجرا می گردد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.